Sommige kinderen zitten langere tijd in een niet leuke periode. Denk aan stress op school, gepest worden, ziekte thuis of gewoon zomaar door de groei, even niet lekker in je vel zitten.

Wanneer je je kind op een oppepper wilt trakteren, wat is er dan fijner dan knuffels krijgen? Soms, wanneer de dingen van alledag je in beslag nemen, kunnen er dagen voorbij gaan waarin je kind geen complimentje van je krijgt. Dit handige FluisterFoefje brengt daar verandering in en je zult zien dat je kind snel weer lacht.

Knuffel je kind acht keer per dag. Drie keer in de ochtend, drie keer in de middag en twee keer in de avond, voor het naar bed gaan. Het mag een knuffel zijn, het mag een aai zijn, het mag een compliment zijn, een handkus of misschien wel gewoon even een blik van verstandhouding.

Wanneer je je knuffels telt, gaan er geen dagen meer voorbij zonder dat je even contact met je kind hebt gehad. Deze methode is heel goed om de band met je kind sterk te houden en om je kind weer even op de rit te helpen. De houding van je kind kan hier helemaal, ten positieve, mee omslaan. Leuk om uit te proberen, resultaat gegarandeerd!

Je houdt misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.