Het zijn de kleine dingen die het doen. De kleine gebaren, een knipoog, een glimlach, een schittering in de ogen. Het gevoel van erkenning en even die aanraking die vertelt dat er hoop is. Dat is fluisteren. Fluisteren is geloven in deze kleine, bijna onzichtbare gebaren en wenken. Fluisteren is geloven in wat je zag stralen in iemands ogen of zag trillen om iemands mond.

Mijn blog staat vol met deze kleine hoopdragers, rustgevers, begripmakers, aandachtsgevers en erkenningbrengers. Een blog vol blijdschap dus! Niet alleen voor je kindje, maar ook voor jezelf en anderen in je omgeving. Ook voor volwassenen.

Het is niet moeilijk. De foefjes zijn makkelijk te lezen en goed toe te passen. De resultaten zijn verbluffend! Wat met een klein gebaar al niet voorkomen of genezen kan worden, het zijn de kleine dingen die het doen. Ze kosten geen geld, misschien enkel en alleen een beetje moeite, maar leveren bergen met blijdschap en energie op.

Je hebt er vooral geloof voor nodig, het geloof dat het echt de kleine dingen zijn die tevredenheid kunnen brengen en dat je een verdrietig iemand kan laten lachen met begrip en erkenning. Je kunt baby’s rustig krijgen met een visualisatie en pubers oppeppen met de geuren van eten. Probeer het eens, lees mijn blogs en tover je gezin gelukkig!